Utku Anaokulu

Telefon : 0262 229 04 84
WEB https://utkuanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yavuz Sultan Mah. Sevgi Sk. Utku Anaokulu No 11 Derince / KOCAELİ
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş başarı da sınır tanımayan çizgi üstü model bir okul olmak
MİSYON : Biz; çağdaş eğitim ortamı yaratarak, Sürekli gelişmeyi sağlayan eğitimcilerimiz ile ,tüm öğrencilerimizi çağın gereklerine uygun olarak yetiştirmek; çocuklarımızın ilköğretime ve hayata hazırlamasında, okul öncesi eğitiminin kavratılması, yaygınlaştırılması ve çocuk gelişiminde ailelere rehberlikte, etkin olarak kaliteyi arttırmak için
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ikili ve çocuk kulübü uygulaması
Saatler : 08.00-18.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : 141.144 nolu otobüs ile şehir içi otobüsler okulumuza kadar gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarlığı 40.755241 enlem ve 29.808205 boylamda yer almaktadır. Semt/Mah olarak Yavuz Sultan Mh. ve Derince ilçesine bağlıdır. Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarlığı haritası Kocaeli ili içinde nerede olduğu haritada gösterilmektedir. Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarlığı posta kodu 41900, Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 43 metredir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 15 km ilçe merkezine 3,5 km
Kontenjan Bilgileri :